Kõige parema 200-eurose laenu võtmiseks võrrelge turul tegevaid pakkujaid ja valige laen, mis vastab teie isiklikele vajadustele ja võimetele.

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table.php’); [/insert_php]

 

200 eurot on piisav laen, et kiireid ja vajalikke oste sooritada või hea võimalus, kui millegi ostmisest peaks raha puudu jääma.

Näiteks siis, kui teil on uut telefoni vaja. 200 euro on suhteliselt väike laen ja selle võtmisega ei tohiks enamikus inimestest probleeme tekkida. Paljud ettevõtted ei küsi sellise summa laenamisel isegi pangaväljavõtet.

Veel üks hea asi sellise kiirlaenu puhul on soodne intress, kuna laenusumma on väike nimetatakse seda nimega odav laen.

Nõuanded 200 euro suuruse laenu võtmiseks:

  • Üritage laen tagastada võimalikult lühikese aja jooksul, sest nii säästate intressilt. Teine põhjus miks kiirlaen kiiresti tagasi maksta on fakt, et kui lükkate selle maksmist edasi võib see kasvada mitmekordseks. Laenu võtmisel olge pigem ettevaatlik ning ärge hinnake oma tagasimakse võimeid paremaks, kui need tegelikult on, nii säästate end laenuga kaasneda võivate probleemide ja viiviste eest. Valige pigem tagasihoidlik laenu tagasimaksmise periood.
  • Kasutage ära häid pakkumisi. Paljud laenufirmad pakuvad uutele klientidele kiirlaenu või teise nimega smslaenu ilma lisanduvate intressideta, mis tähendab, et tagastate täpselt nii palju, kui laenu võtsite. Selliste laenudega kaasnevad tavaliselt ka madalad lepingutasud.
  • Olge oma vajaduses laenu võtta kindel, ärge võtke seda ilma mõjuva põhjuseta, sest iga laen, sealhulgas ka kiirlaen, on kohustus. Kui te pole oma krediidivõimekuses kindel, siis jätke pigem laen võtmata või kaaluge teisi võimalusi nagu näiteks krediidikonto, mis võimaldab väikseid osamakseid. Krediidikonto on sarnane krediitkaardile, sest kui te parasjagu raha ei vaja võib see seal lihtsalt seista ning te ei maksa sellelt intressi. Vajadusel saate sealt väikse laenu

Kiirlaenu taotlemine, mida peaksite teadma?

Enne igasuguse laenu võtmist, olenemata selle summast, tasub veenduda selle vajaduses, sest laen on siiski kohustus ja kulutus. Laenu maksate tavaliselt alati rohkem tagasi, kui seda võtate. Samuti tuleks tutvuda laenu tingimustega ning teada, kas teie netopalk võimaldab igakuist laenumakset.

Ärge alahinnake väiksemat laenu, sest kui te seda õigeaegselt ei tagasta võib see mitmekordseks kasvada, sest laenu maksmata jäämise korral kaasnev iga üle tähtaja olnud päeva eest viivis.

Kui teil on kiirlaenu võtmise asemel ka teisi võimalusi, kaaluge ka neid põhjalikult. Võite laenu võtta ka sõpradelt või perekonnalt, nii väldite hilisemaid ebamugavusi tasumata laenu näol.

Juhul kui olete kindel, et laen on teile jõukohane ja te seda ka reaalselt vajate, siis on 200 euro suurune rahasüst omal kohal. Kui laenu õigeaegselt tagasi maksate probleeme naljalt ei teki. Mõned laenu andvad ettevõtted pakuvad ka võimalust laenu intressidelt kokku hoida ja see enne õiget tähtaega tagasi maksta.

Uurige mitmete laenufirmade laenusid enne, kui mõne firma kasuks otsustate, sest pakkujaid on turul palju.