intressita laenudKuigi enamik inimesi võib ilma intressita laenude suhtes skeptiline olla, on selline laenuteenus ka tegelikult olemas, kuid ka on kättesaadav teatud tingimustel.

Enamasti pakutakse intressita laenu uutele klientidele, ainus asi mida sellise laenu puhul maksma peab on lepingutasu, mis on üsna sümboolne.

Kõige lihtsam näide intressita laenust on selline: võtate laenu näiteks 100 eurot aga tagasi peate maksma ainult 101 eurot.

Kas ilma intressita laenu on päriselt võimalik võtta?

Jah on, kuid enamasti tuleb sellise laenu võtmiseks olla mõne laenufirma uus klient ja enamasti on sellised pakkumised ühekordsed, kui olete eelnevalt samast firmast laenu võtnud, siis enam ilma intressita laenu teile ei pakuta.

Tegelikult võib intressita laenu pakkumist uutele klientidele pidada turunduseks, sest püsiklientidele sellist laenu ei anta. Nii leiavad laenufirmad endale uusi kliente.

Intressita laen on enamasti, kas kiirlaen või smslaen, mis on mõistetav, sest kiirlaenuturu konkurents kasvab põhimõtteliselt päevadega ning laenu andvaid ettevõtteid on palju.

 

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table.php’); [/insert_php]

 

Kas ilma intressita laenu on päriselt võimalik võtta?Intressita laenu puhul ei ole tegemist laenuga, mis on mõeldud kõigile inimestele tarbimiseks ning vaatamata sellele, et sellisel kiirlaenul puudub intress, ei tähenda see veel, et puuduksid lisakulud.

Võttes ilma intressita laenu tuleb teil tagasi maksta sama summa, mille laenasite. Sellele vaatamata võib laenul olla kulusid nagu näiteks lepingutasu või laenu haldamise tasu. Need summad on tavaliselt väiksed või siis olenevad ettevõttest, millest laenu võtta soovite.

Kindlasti tasuks enne intressita kiirlaenu või smslaenu võtmist tutvuda kõigi laenufirma tingimustega, vastasel juhul võite soodsama laenu asemel kallima otsa sattuda.

Intressita laenu kõige iseloomulikum näitaja on lühike tagasimakse periood. Enamasti tuleb intressita laen tagasi maksta 15-30 päeva jooksul.

Intressita laenu taotlemiseks peab inimene olema vähemalt 18-aastane ning omama stabiilset igakuist sissetulekut. Laenu võtmine käib sarnaselt kõigi teiste laenudega: esmalt tuleb täita avaldus ja siis jääda laenu andva ettevõtte vastust ootama. Lisaks avaldusele võidakse teie käest paluda ka konto väljavõtte esitamist.

Intressita laenu antakse uutele klientidele ja sellepärast ei tasu imestada, kui saate selle laenu oma arveldusarvele ülimalt kiiresti.

Vaatamata ahvatlusele võtta intressivaba kiirlaenu, mõelge enne sellise laenu võtmist siiski, kas ja milleks teil seda laenu vaja on. Sageli inimesed satuvad vaimustusse headest pakkumistest ega võta endale piisavalt aega laenu võtmise korralikuks läbimõtlemiseks.

Tormakalt võetud laen võib teie majanduslikku seisundit halvendada ning osutuda kallimaks, kui te seda esialgu pidasite.

Millal tasub võtta intressita kiirlaenu?

Millal tasub võtta intressita kiirlaenu?Intressita kiirlaenu tasub võtta siis, kui vajate mingil põhjusel kiirest rahasüsti, näiteks nädalavahetus on saabumas aga teie palk jäi hiljaks või mõni kodumasin purunes aga teil jääd uue ostmisest 100 eurot puudu.

Samuti on intressita laen heaks võimaluseks laenu võtta, kui te pole eelnevalt laenu võtnud aga nüüd on teil vajadus seda teha, sest ilma intressita laenu pakutaksegi enamuses ainult uutele klientidele.

Lisaks kõigele muule tuleks intressita kiirlaenu võtmisel arvestada ka asjaoluga, et see tuleb järgneva 15-30 päeva jooksul tagasi maksta. Kui tunnete, et teil pole laenu võimalik sellise aja möödudes tagasi maksta, siis ärge parem võtke laenu.

Juhul kui peaksite intressita kiirlaenu tagasimaksmisega hilinema või teil pole võimalust seda laenu õigel ajal tagastada, siis võib intressivabast laenust väga kallis probleem saada. Seega mõelge oma laenu võtmised põhjalikult läbi.