Võrrelge 400 euro suuruse laenu võtmise võimalusi lihtsalt ja kiiresti ning saage kogu vajaminev info laenu: kiirlaenu, tarbimislaenu või mistahes muu laenu kohta meie kodulehelt. Selleks lugege edasi.

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table.php’); [/insert_php]

400 euro suurune laen on üsna levinud, sellepärast  pakuvad seda paljud laenufirmad mitme erineva laenutüübina, milleks on: väikelaen ja kiirlaen ehk smslaen.

Kõige enam võetakse 400 euro suurust laenu, kui mõni kodumasin on purunenud või auto vajab parandamist, sellise summa eest saab tavaliselt need probleemid lahendatud.

Nagu eelpool juba mainitud pakutakse sellist laenu nii kiirlaenu kui tarbimislaenuna.

Otsuse saate teha lähtudes oma laenuga seotud vajadustest ja võimalustest. Kui teil on võimalus kiirlaen kiiresti tagastada, ütleme paari kuuga, on see hea valik. Lühiajaline kiirlaen on soodsam, kui pikaajaline.

Kui tunnete, et teie igakuised kulutused on juba piisavalt kõrged ning ei soovi kõrge kuumaksuga laenu võtta, siis soovitame otsustada tarbimislaenu kasuks.

Enne laenamist mõelge oma otsus hoolikalt läbi:

  • Vaatamata sellele, et 400 eurot ei ole väga suur laen ei ole see enamike inimeste jaoks ka väike laen, mis tähendab, et laenu tagastamine näiteks 30-päeva jooksul ei ole võimalik. Sellise olukorra vältimiseks tasub laenu võtmisel valida siiski pikem tagasimakse periood, isegi siis kui see on pisut kallim. Kui suudate väiksemat summat paremini tagastada ei tule teil vähemalt hakata laenu pealt viivist maksma. Sellised olukorrad leiavad aset siis, kui inimene on oma laenu tagasimakse liiga suureks ajanud.
  • Kaaluge, kas teie netopalk on piisav laenu võtmiseks. Mõelge palju on teil igakuiselt juba olemasolevaid väljaminekuid ja kas laenu maksmine neile lisaks üldse tuleks kõne alla. Siinkohal ei mängi rolli kas võtsite kiirlaenu või tarbimislaenu, sest tagasi tuleb see maksta igal juhul.
  • Kõige mõistlikum oleks laenu tagasi maksmiseks valida 60-90 päeva pikkune periood. Nii ei teki liiga suurt intressi ega teisi kulusid ja kiirlaen on endiselt üsna taskukohane. Enne nii kiirlaenu, kui tarbimislaenu võtmist, uurige firmast, kust laenu võtta soovite ka nende lepingutasu ja haldustasude kohta. Seda infot on parem omada enne smslaenu, kiirlaenu või tarbimislaenu võtmist. Hiljem, kui olete laenulepingu juba allkirjastanud ei jää teil üle muud, kui nõustuda ning siis on kalliste laenu lisatasude vaidlustamine võimatu.

Kuidas ja kust laenata 400 eurot?

Enda jaoks parima otsuse tegemiseks võrrelge kõiki 400 euro suurust laenu pakkuvaid firmasid ja nende tingimusi. Selline käitumine annab teile kõige parema ülevaate turul toimuvast. Loomulikult lugege laenuga kaasnev leping enne allkirjastamist läbi, sest hiljem teil pretensiooni esitada õigust pole.

Kui vajate kiirlaenu, tarbimislaenu või mõne muu laenu võtmisel abi ja nõustamist, pöörduge firmasse, kust soovite laenu võtta.

Nad aitavad teid kindlasti ja annavad kõige põhjalikuma ülevaate enda poolt pakutavast. Laen on kohustus ning seda ei tasu unustada ka väiksemate summa laenamisel.