50 euro suurune laen soodsalt ja kiiresti. Kuidas seda teha ja mis sellise laenu võtmiseks vaja on. Et saada teada rohkem Eesti turul pakutavast kõige väiksemast kiirlaenust, lugege edasi.

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table.php’); [/insert_php]

 

Nagu eelnevalt juba mainitud on 50 eurot kõige väiksem kiirlaen, mida pakutakse. Üldiselt kasutatakse sellist laenu siis, kui palki kipub hilinema ja algamas on nädalavahetus või kui soovitud ostust jääb õige pisut raha puudu.

Kuna 50 eurot on tänapäeval üsna väike summa pakuvad seda laenu enamik Eesti tegutsevaid kiilaenufirmasid. Lisaks on sellise laenu tagastamine kiire ning paindlik. 50 euro suuruse laenu intress on madal, kuna laenusumma on väike, seega on see hea võimalus kiireks rahaprobleemi lahendamiseks.

Nõuanded 50 euro laenamiseks:

  • Vaatamata sellele, et 50 eurot on väike kiirlaen tuleb arvestad aasjaoluga, et selle tagasi maksmise tähtaeg on samuti lühike, kuni kuu aega. Sageli antakse nii väikest laenu uute klientide meelitamiseks ilma intressita ja lepingutasuta. Olenemata olukorrast on laen, siiski kohustus ja selle võtmine tasuks eelnevalt läbi mõelda.
  • Isegi kui võtate väiksema laenu ja unustate selle tagasi maksta võib see laen kasvada 100% ulatuses ning siis on tegu juba suuremate summadega, mis maksta tuleb.

Kas on mõtet 50 eurot laenata?

Mistahes laenu võtmine, ka kiirlaenu on mõttekas ainult juhul kui saadud laenu sihtotstarbeliselt kasutatakse. Eriti kehtib see kiirlaenu suhtes, millel on tavalisest pangalaenust suuremad intressid. Paljud kiirlaenufirmad sellist laenu ei pakugi, sest tegu on nii väikse summaga, et ettevõtted ei teeni selle pealt just palju. Selle asemel kasutatakse 50 euro suurust laenu, kui peibutist uute klientide meelitamiseks. Järgmine kiirlaenu summa on juba 100 eurot.

Põhjuseid miks nii väikest kiirlaenu võetakse on mitmeid, levinumad nendeks on palkade hilinemine, ootamatud väljaminekud, tavalisest kallimad küttekulud talvel, jne. See on hea väike laen neile, kellel pole olukorra kontrolli alla saamiseks suurt laenu vaja.

Vaatamata sellele, et 50 eurot on väike laen tuleb aru saada, et sisulistelt on siiski tegu laenuteenusega. Makske oma kiirlaen tagasi esimesel võimalusel nii säilib see soodsana ning te ei pea muretsema selle kasvamise pärast. Mõnikord on laenu võtmine elus täiesti õigustatud ning vältimatu.