Kuigi 500 eurot on väiksem laen, millega saab vajadusel korral üpriski palju ära teha. Sageli kasutatakse sellist kiirlaenu ka ootamatute kulude katmiseks, näiteks auto parandamiseks, külmiku asendamiseks, jne toiminguteks.

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table.php’); [/insert_php]

 

Selleks, et kõige soodsamatel tingimustel 500 eurot laenu võtta on mitmeid võimalusi. Esimeseks neist on kindlasti kiirlaen, mille taotlemine on väga lihtne ning mis laekub kiiresti kliendi arveldusarvele. Veel üheks võimaluseks on tarbimislaen, mis erinev kiirlaenust madalate intresside ja pikema tagasimaksegraafiku poolest. Olenemata sellest, millise laenu valite, tutvuge korralikult laenufirmade poolt pakutavate laenude ja nende tingimustega.

Selleks, et üldse laenu taotleda peab teie majanduslik seisukord stabiilne olema. Samuti võidakse teilt 500 euro suuruse kiirlaenu taotlemisel paluda esitada netopalka tõendav väljavõte. Paljudel laenu väljastavatel ettevõtetel on kombeks ka klientidel lasta ära täita küsimustik oma sissetulekute ja väljaminekute kohta. Samuti kontrollitakse laenu võtmisel ega teil ei ole krediidihäireid.

Mõned nõuanded 500 euro laenamisel:

  • Kui olete veendunud, et saate 500 euro suuruse kiirlaenu maksta tagasi ühe kuu jooksul on meil hea uudis. Sellisel juhul mitmed kiirlaenu andvad ettevõtted intressi ei küsigi. Kui te pole oma võimekuses kindel, soovitame võtta smslaenu pikema tagasimakse tähtajaga, sest parem on maksta väiksemat laenu osamakset pikemalt, kui tasuda maksmata jätmisel kogunevat viivist.
  • Nii suurt kiirlaenu või tarbimislaenu võiks võtta kindla eesmärgiga ja mitte lihtsalt raiskamiseks. Hea variant on investeerida see iseenda elukeskkonda mõne vajaliku seadme näol või väiksema remondi teostamiseks. Enne laenu võtmist mõelge järele kas ja kui palju on teil vaja laenu võtta.
  • Kui teie finantsolukorraga on üldiselt kõik korras ja otsustate, et 500 euro suurune kiirlaen on teile vajalik, siis teadke et selle taotlemine on lihtne, kiire ning suhteliselt valutu. Enamik laenu võtmisega seonduvaid toiminguid on võimalik teostada arvuti tagant lahkumata. Kui otsus laenu andmise kohta on positiivne laekub see olenevalt kellaajast ja teie isiklikust pangast teie arvele kõigest minutitega.

500 euro laenamise protsessist

Kui olete vastava laenu erinevaid pakkumisi võrrelnud ja enda jaoks parima juba leidnud, ei jää üle muud kui avaldus ära täita. Pärast seda vaatab kiirlaenufirma selle üle ja annab teile oma vastusest teada. Vajadusel küsitakse teile kiirlaenu väljastamise jaoks lisadokumente nagu näitekspangaväljavõte. Eduka taotluse korral väljastatakse laen teile kõigest minutitega ja te saate hakata teostama plaane, mis teil laenusummaga olid.

Kuigi 500 euro suurust laenu ei peeta väga suureks, siis tasuks enne selle võtmist siiski pisut mõelda, kas te tegelikult saate seda kiirlaenu endale lubada.

Nii väldite te hilisemaid probleeme, mis võivad tekkida laenu tagasimaksmisel. Ärge võtke laenu selleks, et üle oma võimete elada.