Enne 1000€ suuruse laenu võtmist leidke pisut aega, et tutvuda ka meie nõuannetega.

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table2.php’); [/insert_php]

 

1000€ suuruse laenu võtmine on üsna levinud, siiski on sellel võrreldes suuremate ja väiksemate laenudega erinevusi, see võib olla nii väikelaen, tarbimislaen, kiirlaen kui ka smslaen. Kas kõlab segadust tekitavalt? Kohe räägime lähemalt.

Väikelaen on enamasti hea võimalus ootamatute kulutuste likvideerimiseks, samuti ei eelda see tagatise olemasolu, see on hea alternatiiv ka neile inimestele kellele Eesti pangad mingil põhjusel traditsioonilist laenu ei anna.

1000€ laen võib sama hästi olla ka kiirlaen. Selleks, et nii suurt kiirlaenu saada peate te olema kas püsiklient või peab teil olema hea netopalk. Kuna summa on suurem, kui tavaline sms laen, siis on seda võimalik tagasi maksta pikemalt.

Kiirlaenu puhul on üldine põhimõte: kui laenu summa on suurem ning see on võetud pikema aja peale on see kallis laen.

 

Nõuanded 1000€ laenamiseks:

  • Laenu tagasimakseperioodi valides eelistage vajadusel pikemat. Laenu võttes tuleb endaga olla aus ja mõelda oma laen ja selle tagasimaksmise võimalused põhjalikult läbi. Enamik tehtud arvutusi tõestab, et kõige optimaalsem periood 1000€ laenu tagasi maksmiseks on üks aasta. Sellise laenuperioodiga ei häiri te nii palju oma üldist igakuist eelarvet ning laenu intressid jäävad mõistlikuks.
  • Juhul, kui te pole kindel palju teil laenu vaja läheb on heaks alternatiiviks krediidikonto, mis on sarnane krediitkaardile. Positiivne siinkohal on asjaolu, et krediidikontoga saate ise otsustada palju raha korraga vajate ning selle nii-öelda laenu sinna iga kell tagasi panna.
  • Enne mistahes laenu võtmist tasuks selle otstarbekuses kindel olla. Laen olgu mõeldud sihtotstarbeliseks kasutamisest, mitte niisama lõbutsemiseks.

 

Kuidas laenata 1000 eurot?

Enne kiirlaenu, tarbimislaenu või väikelaenu võtmist tutvuge nende tingimustega. Ainult nii leiate laenu, mis sobib teie võimalustega. 1000€ taotlemine pole keeruline protseduur. Selleks tuleb teil ära täita taotlus laenu saamiseks ja vajadusel esitada oma kuue kuu pangaväljavõte.

Kui olete olnud eelnevalt kiirlaenu andva ettevõtte klient ning soovite 1000€ võtta sms laenuna, siis võib juhtuda, et konto väljavõtet võibolla isegi ei nõuta.

Laenu võtmise kohta saate kõige täpsema info alati laenuandjalt endalt, kuna see uueneb pidevalt, siis ärge usaldage kõike materjali, mida internetis loete, kontrollige laenutingimused ise järgi.