Eestis kõige suurem tagatiseta pakutav laen on 10000 eurot.

Selleks, et võtta suuremat laenu nagu näiteks 10000 eurot, on vaja palju enamat kui väikse kiirlaenu võtmiseks. Alustuseks peab teie netopalk olema keskmisest suurem.

Samuti peab teie krediidiajalugu ning võimekus olema laitmatu, sest laenufirma soovib olla kindel selles, et ta oma laenu koos intressidega tagasi saab.

[insert_php] include(‘wp-content/themes/Centum/table2.php’); [/insert_php]

 

Tagatiseta suurema summa laenamine on laenufirma jaoks ohtlik, seega on tagatiseta laen oma intressi poolest kindlasti kallis laen.

Siiski on tagatiseta nii suure summa laenamine hea võimalus endale kinnisvara või auto soetamiseks.

Meie riigis pole palju selliseid ettevõtteid, kes ilma tagatiseta annaksid laenu summas 10 000, kuid need on siiski olemas.

 

Mõned nõuanded enne 10000 eurose laenu võtmist:

  • Igasugune laen on finantskohustus, eriti suur laen, sellepärast peaksite olema täiesti kindel, et sellise laenu võtmine on mõistlik ning otstarbekas. Kindlasti ei tasuks 10000 euro suurust laenu võtta kergekäeliselt.
  • Lisaks laenu asjakohasele kasutamisele, peate olema kindel enda majanduslikus võimekuses, ehk siis olema veendunud, et suudate nii suure laenu ka tagasi maksta.
  • Kui tunnete ise, et teie netopalk on ebastabiilne, siis ei soovita me nii suurt laenu võtta. Kui te ei suuda laenu tagasi maksta on see kaotus nii teile, kui laenufirmale ning suuremate probleemide algus.
  • Võttes suurema laenu on teil võimalik see kindlustada ning omalt poolt soovitame seda võimalust kindlasti kasutada. Kuna 10000 euro on juba suurem laen ning elus võib kõike juhtuda, siis peaksite sellisteks olukordadeks valmis olema. Sõlmige kindlasti laenukindlustus.
  • Kalkuleerige oma tulud ja kulud korralikult läbi enne, kui laenu võtate, hiljem on selleks juba hilja. Kui teile siiski tundub, et laen on jõukohane, siis miks mitte võimalust kasutada.

 

Kuidas valida kõige parimate tingimustega laen?

10 000 euro laenamine ei ole naljaasi ja paljudele nii suurt laenu üldse ei antagi.

Kui teie vastate sellises summas võetava laenu kriteeriumitele, kuulute väheste sekka. Enne laenu võtmist tutvuge põhjalikult laenufirma poolt pakutavaga ning kui teil on küsimusi, siis küsige julgesti.

Parem on omada kogu infot laenu kohta, kui hiljem ise kahetseda, et te ei küsinud.

Üldiselt on nii suure laenu võtmise tingimused pisut karmimad ja intressid suuremad, kuid laenatav summa on samuti suurem.

Võrrelge kindlasti erinevate firmade poolt pakutavat ja leiate kindlasti variandi, mis teile kõige paremini sobib!