Uued laenudMeie veebilehe eesmärgiks on hoida teid kursis kõigega mis laenuturul toimub, sealhulgas tutvustada ka uusi laenusid.

Laenu võtmine on protsess, millega tasub kursis olla ja sellepärast tutvustame oma lehe külastajatele ka uusi laenu võtmise võimalusi, et nad saaksid leida endale parima võimaliku variandi, kui soovivad laenu võtta.

Eesti laenuturg täieneb pidevalt uute teenustega, sealhulgas pakutakse uute tingimustega juba olemasolevaid teenuseid, milleks on: kiirlaen, tarbimislaen, laen kinnisvara tagatisel, autolaen, smslaen, tagatiseta laen, jne.

Kuna laenu võtavad paljud inimesed on meie eesmärgiks mitte ainult juba turul olevate laenu andvate ettevõtete tutvustamine, vaid ka uute. Lisame uusi andmeid uute laenude ja teenuste kohta pidevalt.

Siin on 3 hiljuti oma laenutingimusi kas uuendanud või täiesti uute ettevõtete nime:

  1. Kreditex
  2. Boonuslaen
  3. Monefit

Oluline uute laenude info lisamisel!!!

Kuigi laenu pakuvad paljud ettevõtted võivad nende tingimused olla äärmiselt erinevad ning kõik ettevõtted, mis laenu pakuvad pole ka ausad ega kliendi poolt. Siin tuleme mängu meie, kes räägime ausalt ja sõltumatult laenu andvate ettevõtete tingimustes ja pakkumistest.

Kuidas valida usaldusväärset laenu/laenufirmat?

Kuidas valida usaldusväärset laenu/laenufirmat?

  • Alustame sellest, et korrektsel ja usaldusväärset laenu andval ettevõttel on litsents ehk tegevusluba. Laenu tasub võtta ainult sellistest ettevõtetest, millel on Finantsinspektsiooni poolt väljastatud luba, sest nende tegevus allub seadusele ning on kontrollitav. Kui kontrollite enne laenu võtmist ainult seda, kas ettevõte kust soovite laenu võtta on Eestis registreeritud võite avastada mitmeid kahtlaseid laenufirmasid, mille eesotsas on välismaalased ning, mis ei oma Eestis laenu andmiseks mitte ühtegi litsentsi. Selliseid ettevõtteid soovitame edasiste probleemide vältimiseks laenu võtmisel mitte kasutada.
  • Järgmine asi, mida enne laenu võtmist kontrollida on laenutingimused, sest usaldusväärsetel ettevõtetel on mõistlikud tingimused, sealhulgas laenu pikendamise võimalus, laenu tingimuste selgitamine, võimalus valida laenu tagasimakse perioodi pikkust, jne.
  • Laenu võtmine peaks lähtuma inimese vajadustest. Mõned ettevõtted spetsialiseeruvad teenustele nagu smslaen, teised väikelaenule ja tarbimislaenule, olenemata finantsteenusest peaks kliendil olema võimalik valida, millist laenu ta võtab. Samuti peaksid lepingutingimused olema arusaadavad ning vajadusel võiks konsultant anda rohkem infot ning vastata kliendi küsimustele laenu kohta. See viimane on tegelikult elementaarne.
  • Laenu maksumus võiks olla normide piires. Kunagi oli aeg, kui kiirlaen oli Eesti laenuturu sõimusõna ning kõige kallim laen üldse, praegu see enam õnneks nii ei ole. Laenu kulukused on alanenud ka selles valdkonnas ning Eesti Vabariigi poolt seadusega rangelt piiratud. Lubatud laenu kulukus jääb 2015 aasta andmetel pisut alla 80% laenusummast. Kui meenutada aegasid, mil see võis ulatuda paarisaja protsendini on langus kiirlaenu kulukuses olnud märkimisväärne. Ärge võtke laenu, mille krediidikulukusemäär sellist numbrit ületab, suure tõenäosusega on tegu pettusega.

Uued laenudMeie eesmärgiks on hakata seda veebilehte pidevalt uue infoga laenude kohta täiendama. Olenemata sellest, millist laenu te soovite, üritame meie ühel päeval jõuda nii kaugele, et kõige uuema info kõigi laenuliikide kohta nagu näiteks smslaen, kiirlaen, tarbimislaen, autolaen, kinnisvaralaen, väikelaen, hüpoteeklaen, jne – leiaksite meie veebilehelt täies mahus. Seni aga tutvuge olemasolevaga, kinnitame teile, et pettuma te ei pea.

Enne mistahes laenu võtmist mõelge korralikult järgi, vajadusel arutage oma otsusta lähedastega või finantsnõustajaga, samuti uurige erinevate laenude tingimusi põhjalikult. Alati on mõistlik läbi lugeda kõik laenu dokumendid, eriti info, mis on väikeses kirjas, nii väldite enda jaoks liiga karmidel tingimustel laenu võtmist.