Omaraha asutati 2011 aastal ning lühidalt öeldes on tegu pidevalt areneva laenusid väljastava ettevõttega. Lisaks laenu andmisele on Omaraha keskkonna abil võimalik ka ise raha välja laenata. Omaraha peamisteks laenuteenusteks on tagatiseta laenud ja tagatisega laenud.

Omaraha puhul on laenu võtmine inimeselt-inimesele tehing, sest kui võtate laenu, siis koosneb see mitmete inimeste poolt laenamiseks antud rahast, mille te neile hiljem intressidega tagasi maksate. Sellise laenu võtmise suureks eeliseks on suhteliselt soodsad intressid ning paindlikud tingimused. Võidavad kõik, kes tehingus osalevad.

Selleks, et Omaraha veebilehelt laenu taotleda peab inimene olema vähemalt 21-aastane Eesti kodanik, kellel on stabiilne igakuine netopalk. Laenu saab võtta vahemikus 5010000 eurot ning laenu maksimaalne tagasimaksetähtaeg on kuni 60 kuud. Laenu võtmine on mugav protsess ning selleks pole vaja isegi kodust lahkuda. Selleks, et laenu võtmisel oma isikut tuvastada on tegelikult mitu moodust: portaalis ja Omaraha poolt saadetud PIN-koodi abil või siis ID-kaardiga. Kui otsus teie poolt taotletava laenu kohta on positiivne, kantakse laen teie virtuaalkontole, kust saate selle ise oma arveldusarvele saata. Sama moodi toimub ka laenu tagasi maksmine.

Esita taotlus

Miks võtta laenu Omaraha keskkonnast?Miks võtta laenu Omaraha keskkonnast?

Kindlasti on üks peamisi põhjuseid, miks võtta laenu Omaraha platvormilt tavalisest soodsamad intressid ja suhteliselt pikk laenu tagasimakseperiood. Omal kohal on ka kogu laenamise korralduse turvalisus läbi virtuaalkonto. Kui teil on eelnevalt olnud probleeme pangast laenu saamisega, siis Omaraha on ettevõte, mis võib teil lootusetuna tunduvas olukorras aidata.

Lisaks muudele laenu võtmise võimalustele saab Omaraha keskkonnas laenu võtta ka auto tagatisel. Sellise laenu puhul peate arvestama asjaoluga, et auto läheb laenu tagasimakseperioodi ajaks ettevõtte nimele. Kui laen on tasutud registreeritakse auto tagasi teie nimele.

Positiivsed küljed:

  • Soodne intress, mis tuleneb otseselt sellest, et laenu annavad teile inimesed, mitte pank. 12% intressiga laenu saamine on täiesti reaalne võimalus.
  • Laenu võtmine on paindlik ja mugav tegevus. Laenu saate põhimõtteliselt võtta kodust lahkumata, sama käib ka isikutuvastuse kohta.
  • Võimalus ise investeerida. Igaühel on võimalus ka ise teistele laenu anda, selleks piisab kõigest konto avamisest Omaraha platvormil. Lisaks on algajale investorile abiks erinevad automaatsed töövahendid.

Negatiivsed küljed:

  • Omaraha laenu saamine võib olla pisut aeglasem protsess, kui teiste laenu väljastavate ettevõtete oma. Selle põhjuseks on üsna põhjalik taustakontroll, mis on tegelikult eduka laenu aluseks nii laenu andjale, kui laenajale endale.
  • Võttes laenu omaraha platvormilt kaasnevad sellega mitmed lisatasud. Kui olete laenu tagasimakseperioodiks valinud pikema tähtaja tuleb teil tasuda 2% suurune lepingutasu. Samuti rakendub väike lisatasu ka siis, kui maksate laenu virtuaalkontolt oma pangaarvele.

Kellele on Omaraha loodud?Kellele on Omaraha loodud?

Omaraha laenu võtmine on inimestele, kes soovivad madala intressiga laenu võtta ning kelle jaoks on oluline, et laenu tingimused oleksid paindlikud. Omaraha puhul pole tegemist kiire lahendusega, sest teie laen ja valitud tingimused peavad investorile sobima ning ta peab need heaks kiitma.

Alles pärast sellise protsessi läbimist saate laenu oma virtuaalkontole. Vaatamata sellele, et Omaraha on teistest laenufirmadest erinev leidub palju inimesi, kelle jaoks laen ei pea laekuma minutitega, sest nad eelistava kiiruse asemel kvaliteetset laenuteenust.

Esita taotlus

Kontaktid

OÜ Omaraha
Posti 30, Haapsalu 90504
E-mail: info@omaraha.ee

Laenuandja veebileht