smsmoney laenudSmsmoney kuulub samuti ettevõttele PlacetGroup. Nende peamiseks tegevusvaldkonnaks on erinevate väikelaenude pakkumine nagu näiteks kiirlaen ja tarbimislaen. Ettevõte on laenu andmise poolest Eestis tuntud juba alates 2010 aastast ning suurendab oma laenuklientide andmebaasi tänaseni.

Järgnevas artiklis vaatame lähemat Smsmoney laenusid, nende tingimusi ja taotlemisvõimalusi. Pärast seda saab igaüks ise otsustada, kas võtta Smsmoney laenu või mitte.

Esita taotlus

Smsmoney kiirlaen ja väikelaen

Smsmoney palub mitmeid erinevaid laenusid, kõige enam klientide poolt kasutatavad laenud on kindlasti kiirlaenud ja väikelaenud. Suuremate laenudena võib välja tuua näiteks laenu auto tagatisel ja kinnisvaralaenu. Ekslikult tuletatakse Smsmoney nimetusest, et ettevõte pakub smslaenu, kuid tegelikkuses on nende leivanumbriks hoopis heade tingimustega kiirlaen.

Smsmoney kiirlaenust lähemalt

Smsmoney kiirlaen ja väikelaen

Smsmoney kiirlaenu teeb mugavaks selle võtmise kiirus. Laenu saab võtta alates 100-1000 euroni ning tagasimakseperioodid algavad 30 päevast kuni 3 aastani, mis muudab sellise laenu üsna paindlikuks.

Kiirlaenu antakse alates 18 eluaastast ning selle saamise eelduseks on stabiilne igakuiselt laekuv netopalk. Vajaduse korral on võimalik laen kätte saada ka sularahas.

Sellise laenuteenuse pakkumisel on Smsmoney kõige suuremat rõhku pannud oma laenu laekumise kiirusele. Kuuldavasti on positiivse laenuotsuse korral laen võimalik kätte saada isegi 10 minuti jooksul. Et selleks ka omalt poolt midagi ära teha võiks teil pangakonto olla samas pangas.

Smsmoney kiirlaenu võtmise kiirus oleneb otseselt ka asjaolust, et ettevõte on avatud seitse päeva nädalas ning võtab kogu selle ajal jooksul aktiivselt vastu ka laenutaotlusi. Soovi korral saate kiirlaenu taotleda ka telefoni teel.

Esita taotlus

Smsmoney tarbimislaen

Lisaks kõigile teistele laenudele pakub Smsmoney oma klientidele ka tarbimislaenu, millel on pisut teistsugused tingimused, näiteks:

  • Tarbimislaenu summad algavad 500 eurost, maksimaalselt saab laenata 5000 eurot.
  • Sellise laenu võtmiseks peab taotleja olema vähemalt 22-aastane.
  • Võrreldes kiirlaenu ja tarbimislaenu on koheselt tuntav erinevus nende laenude intressides, tarbimislaen võib kuni 10% soodsam olla, see tuleneb ka asjaolust, et ettevõte peab tarbimislaenu pikaajaliseks investeeringuks.
  • Sihtotstarbelist tarbimislaenu saab tagasi maksta kuni 5 aastat.

Näiteks, kui laenate 24 kuulise tähtajaga 2000 eurot on intress 40,04% ning KKM 49,00%. Sellisel laenul puudub lepingutasu. Tagasi tuleb teil maksta 2997,35 eurot. Maksimaalne aastane intress oleneb paljuski ka sellest, kui suure laenu võtsite ning kui pika tagasimaksetähtaja valisite.

Smsmoney tagatislaen

Smsmoney tagatislaen

Smsmoney pakub tagatislaenu nii auto kui kinnisvara tagatisel. Laenu summa kujuneb välja otseselt tagatiseks oleva vara väärtusest. Detailsemat infot leiab huvitaval kombel just auto tagatisel laenu kohta, mille tingimused on välja toodud allpool:

  • Tagatislaenu summad algavad 1000 eurost ning ulatuvad kuni 100 000 euroni;
  • Laenu on võimalik tagasi maksta kuni 15 aastat;
  • Sõiduki tagatisel laenu antakse kuni 65% auto turuväärtusest;
  • Laenu tagasimaksmise ajal saate oma autot ise edasi kasutada;
  • Tagatislaenu taotlemiseks peab isik olema vähemalt 18-aastane;
  • Selleks, et võtta auto tagatisel laenu peab tagatise väärtus olema minimaalselt 3000 eurot;

Smsmoney krediidikonto

Smsmoney krediidikonto

Kuna Smsmoney kuulub PlacetGroupile, siis pakub ka see laenufirma nüüd krediidikontot, midapakuvad ka paljud teised Eestis laenu andvad ettevõtted.

Selleks, et endale krediidikontot avada tuleb esmalt ära täita avaldus. Positiivse otsuse korral avatakse teile krediidikonto, mis on põhimõtteliselt nagu virtuaalne krediitkaart. Selle pealt saate ise laenu võtta siis, kui ise soovite ning teile väljastatud krediidisumma ulatuses. Krediidikonto on positiivne laenuteenus just selle poolest, et selle avamine ei maksa teile midagi ning tasuma peate hakkama alles siis, kui olete krediidikonto pealt laenu võtnud.

Paljud inimesed loovad krediidikonto igaks juhuks, tagavara variandina, kui tulevikus peaks laenu võtmise võimalust vaja minema. Kui te sealt laenu ei võta, siis te krediidikonto eest midagi maksma ei pea.

Smsmoney krediidikonto summad algavad 300 eurost ning ulatuvad kuni 3000 euroni. Tagasimakseperioodi saate valida ise, võimalikeks variantideks on: 12, 24 või 36 kuud. Samuti on teil võimalik ise valida krediidikonto tagasimaksete kuupäev. Krediidikonto leping on tähtajatu.

Esita taotlus

Boonuste süsteem

Smsmoney pakub sama lisaraha teenimise võimalust, mis enamik PlacetGroupi kaubamärke. Selleks, tuleb teil kutsuda sõber või tuttav Smsmoney veebilehel keskkonnaga liituma. Kui sõber vormistab ära konto, saate teie selle eest 20 eurot boonust. Oluline on see, et boonuse saamiseks ei pea teie sõber laenu taotlema, ainus asi, mis ta tegema peab on isikutuvastus.

Kontaktid

Placet Group OÜ
E-R: 8:00 – 20:00
L-P: 10:00 – 20:00
Fr. R. Kreutzwaldi 4, Tallinn, 10120

Laenuandja veebileht